Στην αντιπολεμική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα αναφέρθηκε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
«Η χθεσινή αντιπολεμική συναυλία κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία ήταν μαζική και ενώθηκε με τις εκατοντάδες διαδηλώσεις και τις πορείες ειρήνης που διεξάγονται σε όλον τον κόσμο», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και χαιρετίζει «τους καλλιτέχνες και τους χιλιάδες πολίτες που έστειλαν εχθές από την Αθήνα αντιπολεμικό μήνυμα, αναδεικνύοντας έτσι το φιλειρηνικό πνεύμα του ελληνικού λάου κόντρα στην λάσπη που η ΝΔ και το σύστημά της έριξε».
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση «να ξεπεράσει την αμηχανία της που χαρακτηρίστηκε από τις γνωστές χυδαιότητες κατά της συναυλίας και του κινήματος ειρήνης» και «να αναγνωρίσει το επικίνδυνο λάθος της να στραφεί κατά καλλιτεχνών και κόσμου, οι οποίοι εναντιώθηκαν εκφράζοντας την ξεκάθαρη καταδίκη τους στη ρωσική εισβολή».
Την καλεί επίσης «να αναγνωρίσει το λάθος της να κάνει την Ελλάδα μέρος του πολέμου στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία αντί για ανθρωπιστική βοήθεια». «Αν δεν το κάνει», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «θα έχει αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι μέσα στην ανασφάλεια που της προκαλεί η ραγδαία φθορά της είναι ικανή για τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια, διαστρεβλώνοντας και συκοφαντώντας τους πάντες και τα πάντα».
Δείτε επίσης: Κανονικά στο γραφείο του ο Σταύρος Καλαφάτης
- ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Σωκράτης Φάμελλος – «Όσα συμβαίνουν δεν αντιστοιχούν στις αξίες της Αριστεράς»
- Θεσσαλονίκη: 170 εκατ. ευρώ από 780 συνέδρια και εκδηλώσεις το 2025
- Σκάνδαλο κατασκοπείας: Κατηγορίες κατά του Τόντα Έκερτ από την FA
- Αντίο στη Μαίρη Λίντα: Η κηδεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας την Παρασκευή
- Συναγερμός για φωτιά στις Αφίδνες κοντά στα διόδια
![]()
