(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

ΣΥΡΙΖΑ – Κ. Ζαχαριάδης: «Εκλέξαμε πρόεδρο και όχι μονάρχη»

Τα «βέλη» του προς τον Στέφανο Κασσελάκη έστρεψε ο Κώστας Ζαχαριάδης, με αφορμή τη νέα κρίση που… ταλαιπωρεί την αξιωματική αντιπολίτευση.

Αργά το απόγευμα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία και όλα τα «βλέμματα» είναι στραμμένα στη στάση του προέδρου του κόμματος.

propoli

«Εκλέξαμε πρόεδρο, όχι μονάρχη» είναι το αιχμηρό μήνυμα που εξέπεμψε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Κώστας Ζαχαριάδης, που εμφανίστηκε ιδιαίτερα σκληρός κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατά τη διάρκεια της χθεσινής «καυτής» συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1, ο Κώστας Ζαχαριάδης επεσήμανε μεταξύ άλλων την ανάγκη ενός ΣΥΡΙΖΑ διαφορετικού από τα προηγούμενα χρόνια για να μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια.

Ο ίδιος έθεσε ζήτημα πολιτικής πορείας, προσανατολισμού και συντεταγμένης ανάκαμψης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας τις επικρίσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ότι διοικεί το κόμμα σαν επιχείρηση, ο κ. Ζαχαριάδης είπε πως «εκλέξαμε πρόεδρο, δεν εκλέξαμε μονάρχη».

«Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη. Εκλέξαμε πρόεδρο και αυτό δεν το αρνείται κανένας, δεν εκλέξαμε μονάρχη», είπε, σημειώνοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν αγνοεί τα κομματικά όργανα.

Aliri

Δείτε επίσης: Τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι πέρασαν τέσσερις τρομοκράτες από τον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading