Σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μέσω ανακοίνωσή του, σχετικά με την πανδημία και την διαχείρισή της.
«Ο κ. Μητσοτάκης πριν λίγες μέρες, για να δικαιολογήσει τη μνημειώδη αποτυχία και ανικανότητα του στην πανδημία αλλά και την εξοργιστική δήλωσή του ότι δεν έχει ξεφύγει η πανδημία εκτός ελέγχου, είπε να μην κοιτάμε τα κρούσματα αλλά το δείκτη θετικότητας», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του.
«Χθες με νέο ρεκόρ σχεδόν 7.400 κρουσμάτων ο δείκτης θετικότητας εκτοξεύθηκε στο 6,4%, ενώ είχαμε ακόμα 65 θανάτους», τονίζει και καταλήγει: «Με αυτά τα δεδομένα και με δεκάδες ασθενείς διασωληνωμένους πρόχειρα εκτός ΜΕΘ, επιμένει ότι δεν έχει ξεφύγει η πανδημία και ότι τα έχει κάνει όλα καλά;».
- Ανακαλύψτε τα Do’s και Don’ts της εβδομάδας: Ζωδιακές προτάσεις για 07.06 – 13.06.2026
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Η ΕΛΑΣ απαιτεί ευθύνες και διαφάνεια
- Διάσωση 61 μεταναστών νότια της Κρήτης: Δύο επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης
- Εκδήλωση πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση στα Αμπελάκια Σαλαμίνας
- Συνελήφθη καταζητούμενος από την Ίντερπολ για δολοφονία Έλληνα στην Αυστραλία το 1999 στο Αίγιο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

