Οι πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με την αγωγή που έχει καταθέσει ο Ταλ Ντίλιαν στα δικαστήρια του Ισραήλ, φέρνουν στο προσκήνιο νέα στοιχεία ενοχής για την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη στην υπόθεση των υποκλοπών, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Η Κουμουνδούρου τονίζει ότι ο ιδρυτής της Intellexa αναφέρει στην αγωγή του ότι πούλησε το Predator στο ελληνικό κράτος, με διαδικασίες που χαρακτηρίζει απολύτως νόμιμες, γεγονός που ανατρέπει το κυβερνητικό αφήγημα περί ιδιωτών εμπλεκομένων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει την ανάγκη η ελληνική Δικαιοσύνη να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Ο Ταλ Ντίλιαν πρέπει να κληθεί να δώσει πλήρεις εξηγήσεις για την πώληση και τη χρήση του Predator, υπογραμμίζοντας ότι το Κράτος Δικαίου και η δημοκρατία δεν μπορούν να παραμείνουν στο περιθώριο.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()

