Τη θεσμική παρέμβαση του Κώστα Τασούλα μετά τους τραμπουκισμούς του Βασίλη Οικονόμου στη Βουλή ζητά η Δώρα Αυγέρη, χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή της ΝΔ «τζάμπα μάγκα».
Την αποπομπή του Βασίλη Οικονόμου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το χθεσινό περιστατικο που προκάλεσε αντιδράσεις, κατά τη διάρκεια της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.
«Ο κ. Οικονόμου, ο άνθρωπος που προσέβαλε τους πολίτες αποκαλώντας τους “τζαμπατζήδες”, σήμερα φρόντισε να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει όρια στη χυδαιότητά του» τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, υπενθυμίζοντας ότι ο βουλευτής της ΝΔ απευθυνόμενος στη Δ. Αυγέρη δήλωσε ότι «είσαι για πολύ μεγάλο…».
«Ο σεξιστικός οχετός του κ. Οικονόμου θα έπρεπε να σημάνει την αυτόματη αποπομπή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Απαιτούμε ο κ. Μητσοτάκης να πράξει άμεσα το αυτονόητο» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.
Θέμα μομφής έθεσε η Δώρα Αυγέρη και ζήτησε την παρέμβαση Τασούλα
Τη θεσμική παρέμβαση του Κώστα Τασούλα ζητά η Δώρα Αυγέρη, χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή της ΝΔ «τζάμπα μάγκα».
Δείτε επίσης: Βουλή: Άγριος καβγάς Β. Οικονόμου-Δ. Αυγέρη: «Είστε για πολύ μεγάλο…» – «Θέτω θέμα μομφής στο πρόσωπό σας» (vid)
- Σφοδρές επιθέσεις του Ισραήλ στα νότια προάστια της Βηρυτού – Τι ζητά ο Τραμπ κατά της Χεζμπολάχ
- Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τον Σλούκα στον τρίτο τελικό Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού
- Σεισμός στην Εύβοια: Κλειστά σχολεία αύριο σε Μαντούδι και Προκόπι για λόγους ασφαλείας
- Αντονέλι: Πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο Μονακό
- Συνελήφθη Τούρκος με 110 κιλά κάνναβης στην Ηγουμενίτσα
![]()

