Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωση του καλεί την κυβέρνηση «να αναλάβει την ευθύνη για να μπει τέρμα στην εικόνα χάους που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους ακόμα και για ανθρώπινες ζωές».
«Αυτό που ζουν αυτή τη στιγμή οι πολίτες της Αττικής είναι πρωτοφανές και αδιανόητο», αναφέρει στην ανακοίνωσή του και προσθέτει:
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το video«Χιλιάδες συμπολίτες μας ζουν ώρες φόβου και ταλαιπωρίας μέσα στο κρύο, τη νύχτα, το χιόνι, και χωρίς καμιά βοήθεια. Δεν είναι μόνο το δράμα της Αττικής Οδού, είναι οι δεκάδες κεντρικές αρτηρίες που έκλεισαν από τις πρώτες ώρες χιονόπτωσης. Είναι η Κατεχάκη, η Μεσογείων, η Κηφισίας, η Μαραθώνος. Είναι ο ηλεκτρικός που σταμάτησε απροειδοποίητα, είναι τα μισά Βόρεια Προάστια που περνάνε τη νύχτα χωρίς ρεύμα. Οι ευθύνες είναι προφανείς αλλά τώρα είναι η ώρα της συνδρομής σε όσους δοκιμάζονται».
Ακολούθως «απευθύνει έκκληση, η κυβέρνηση να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τις ευθύνες της ιδιωτικής εταιρείας και να επιχειρήσει άμεσα τη παροχή βοήθειας και τον απεγκλωβισμό των συμπολιτών μας στην Αττική Οδό. Οι άνθρωποι αυτοί παραμένουν εδώ και πολλές ώρες χωρίς νερό και φαγητό. Χωρίς ιατρική βοήθεια. Οι άνθρωποι αυτοί κινδυνεύουν».
Δείτε επίσης: ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση αφήνει σήμερα την Αυτοδιοίκηση μόνη της
- Αγωνία στη Θάλασσα του Μαρμαρά: αγνοούνται 10 μέλη πληρώματος μετά τη σύγκρουση δύο τουρκικών πλοίων
- Bullying και οικονομικά προβλήματα οδήγησαν στην αποχώρηση της πολύτεκνης οικογένειας από τα Φουρνά
- 90ή ΔΕΘ: Πρεμιέρα το Σάββατο με πάνω από 1.000 εκθέτες και Τιμώμενη Χώρα την Ιαπωνία – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Αττική Οδός: Ληγμένο από το 2018 το δίπλωμα του 90χρονου που οδηγούσε ανάποδα
- Νέα έκδοση εντόκων γραμματίων: 400 εκατ. ευρώ σε δημοπρασία 52 εβδομάδων
![]()
