Ανακοίνωση με αιχμές για το ποιον ωφελεί η εκχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΔΕΗ, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, απατώντας στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου.
«Ο κ. Οικονόμου έχει τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου και όχι του υποβολέα των κινήσεων του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Αν η κυβέρνηση έχει σοβαρά εσωκομματικά ζητήματα ανοιχτά και επιθυμεί να δείξει ενότητα στη πολιτική της εκποίησης του δημοσίου πλούτου που αποτελεί πεδίο σύγκλισης Μητσοτάκη – Σαμαρά, τη λύση δεν θα τους τη δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Συνεχίζοντας, επαναλαμβάνει τα ερωτήματα που όπως λέει, δεν απάντησαν οι υπουργοί στο Κοινοβούλιο: «Ποιο είναι το σχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας; Γιατί δεν ανακοινώνει αύξηση του κατώτατου μισθού, ενώ προεκλογικά το υποσχόταν; Γιατί δεν εξαγγέλθηκε η ΑΜΚ της ΔΕΗ στη ΔΕΘ και ποιοι το ήξεραν και χειραγώγησαν τη μετοχή; Ποιο κρυφό σχέδιο υπάρχει για τη πρωτοφανή στα χρονικά εκχώρηση ελέγχου του πλειοψηφικού πακέτου μιας τόσο κρίσιμης εταιρείας από το Δημόσιο και ποιος εθνικός εργολάβος θα ωφεληθεί;».
Δείτε επίσης: Στυλιανίδης: «Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του συμπολίτη μας»
- Πυρκαγιά σε πλοίο στα Στενά του Ορμούζ: Σε εξέλιξη η κατάσταση
- Ανατροπές και ερωτήματα στα Νέα της Δευτέρας: Μπορώ να χτίσω;
- Αύξηση γεωτρήσεων και παραγωγής πετρελαίου στις ΗΠΑ
- Μπαπέ: Κορυφαίος σκόρερ στο Μουντιάλ 2026
- Ισπανία: Νέα ιστορία με 38 αγώνες αήττητη μετά την Ιταλία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
