«Πόσοι ασθενείς έχουν χάσει τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ και σε πρόχειρα κρεβάτια τα οποία βαφτίζουν ΜΕΘ με έναν αναπνευστήρα;», ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον πρωθυπουργό.
Σημειώνει ότι «μετά την εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες Βασιλακόπουλου για πρόχειρες ΜΕΘ που οδήγησαν σε έκρηξη της θνητότητας και τις επώνυμες καταγγελίες συγγενών για τους ανθρώπους τους ότι απεβίωσαν εκτός ΜΕΘ, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει ακόμα στο ερώτημα που θέτουμε τόσες μέρες».
Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει το ερώτημα αν «επιμένουν στην κυβέρνηση ότι δύο χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και ενώ μετράμε πάνω από 16 χιλιάδες απώλειες, δεν χρειαζόμαστε ένα “πολυτελές ΕΣΥ” όπως έλεγε ο κ. Σκέρτσος».
Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει καταληκτικά: «Τελικά αυτό εννοούσε ο κ. Μητσοτάκης ότι δεν έχει ξεφύγει η πανδημία; Ότι μπορεί να χάνονται άνθρωποι εκτός ΜΕΘ, αλλά ο ίδιος και η προπαγάνδα του θα πουλάνε τρέλα ότι έχει ενισχύει το ΕΣΥ;».
- «Χάλκινο μετάλλιο για την Έλενα Ζαϊμίδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λουτράκι»
- Μητσοτάκης σε Γκιλφόιλ: «Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις σε ιστορικά υψηλά επίπεδα – Η χώρα μας πύλη εισόδου για LNG»
- Νίκη Μαμντάνι στη Νέα Υόρκη: Ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη
- Ριφιφί: Η νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια μας ταξιδεύει στο 1992 και στη μεγάλη ληστεία που συγκλόνισε το πανελλήνιο
- Η AARP απονέμει για δεύτερη φορά βραβείο στον Άνταμ Σάντλερ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
