Κριτική από την Αξιωματική Αντιπολίτευση μετά την καταγγελία της Humanite
Μετά την καταγγελία της Humanite ότι «στην Ελλάδα η Δεξιά χτυπάει την Ελευθερία του Τύπου χωρίς ντροπή», ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως η συγκεκριμένη καταγγελία, «είναι ενδεικτική του διασυρμού της χώρας μας».
Αναλυτικά:
«Η καταγγελία ακόμα μιας ευρωπαϊκής εφημερίδας, αυτή τη φορά της Humanite, πως «στην Ελλάδα η Δεξιά χτυπάει την Ελευθερία του Τύπου χωρίς ντροπή» είναι ενδεικτική του διασυρμού της χώρας μας για τις καθεστωτικές πρακτικές και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Τώρα, μετά τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα διώκονται και οι δικαστικοί που ερεύνησαν το σκάνδαλο Novartis, όπως εξάλλου είχαν προαναγγείλει υπουργοί της κυβέρνησης της Ν.Δ. με «αδιευκρίνιστα ποσά» στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς».
«Ό,τι και να κάνουν, όσο και να υιοθετήσουν πρακτικές Όρμπαν και Ερντογάν οι «φιλελεύθεροι» του κ. Μητσοτάκη, τους καταγγέλλει μέχρι και ο ευρωβουλευτής τους Γ. Κύρτσος.
«Η Novartis παραδέχθηκε πρακτικές διαφθοράς στην Ελλάδα»
Οι πολίτες γνωρίζουν: Η Novartis παραδέχθηκε στις ΗΠΑ πρακτικές διαφθοράς στην Ελλάδα με γιατρούς και κρατικούς αξιωματούχους και έκανε εξωδικαστικό συμβιβασμό, πληρώνοντας 350 εκατ. ευρώ για να μην οδηγηθεί στα δικαστήρια. Και στην Ελλάδα, όχι μόνο δεν έχει ζητηθεί ένα ευρώ από τη Novartis, αλλά με μεθοδεύσεις διώκονται, αντί για τη διαφθορά, αυτοί που την ερεύνησαν». καταλήγει η Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Δείτε επίσης: Αχτσιόγλου: «Εν μέσω κύματος ακρίβειας η κυβέρνηση αρνείται να λάβει ουσιαστικά μέτρα»
- Σφοδρή καταγγελία του Ολυμπιακού στην ΔΕΑΒ για επεισόδια
- Νέες ρυθμίσεις για την οικογένεια και την οικονομία από τον Γ. Κώτσηρα
- Σύλληψη Παλαιστίνιου στην Κρήτη: Η επιχείρηση ODIN και οι λεπτομέρειες από την ΕΛ.ΑΣ.
- Σεισμική δραστηριότητα στην Εύβοια: Αθανάσιος Γκανάς επισημαίνει την περιορισμένη δυναμική της περιοχής
- Αγωνία για τον Τούχελ μετά τη νίκη της Αγγλίας
![]()

