Για «ανακοίνωση πανικού» της ΝΔ κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε απάντηση του στην κυβέρνηση με αφορμή τη νόσηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
«Πρώτα απ´ όλα ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Μητσοτάκη», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας πως «σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση πανικού που εκδόθηκε από τη ΝΔ, αυτή είναι ανάξια σχολιασμού».
«Η κυβέρνηση, αφού έχει κάνει μπάχαλο μια ολόκληρη χώρα, τώρα αναζητά φανταστικούς εχθρούς σε μια προσπάθεια να θυματοποιηθεί κι από πάνω», συνεχίζει και σχολιάζεο: «Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται ότι έχει πολλά νεύρα με τον Αλέξη Τσίπρα που τον ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές του και να ασχοληθεί με την πανδημία. Κουράγιο».
«Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί ήδη για τα πρώτα τριήμερα του 2022 προκειμένου να καλύψει γρήγορα αυτό το κενό», καταλήγει.
- Επιπτώσεις των δασμών Τραμπ στην ελληνική οικονομία
- Βουλή: Η Ελλάδα στις τρεις πρώτες χώρες της ΕΕ που κυρώνουν τη διεθνή συμφωνία για την προστασία της θαλάσσιας βιοποικιλότητας
- Ντοναρούμα: Στον τελικό θα ξανασυναντήσω πολλούς φίλους
- Μετς: Βίντεο από την πυρκαγιά στο τζιπ με την απανθρακωμένη σορό – Έρευνες από τις αρχές για το κινητό του θύματος
- Αρνητική η ΠΑΕ Άρης για την απόκτηση του Μακούν