ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Οι μεθοδεύσεις Μητσοτάκη και Άδωνι προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών»

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι αμφότεροι είναι έκθετοι για τις αποκαλύψεις σχετικά με τον αναπτυξιακό νόμο

Ανακοίνωση με θέμα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento για την υπόθεση Μαραβέγια εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

propoli

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «οι αποκαλύψεις για την υπόθεση Μαραβέγια συνεχίζονται. Σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα Documento αποκαλύπτει ότι η εταιρεία της συζύγου του βουλευτή της ΝΔ εμφανίζεται να έχει εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για την αγορά ενός ακινήτου στον Βόλο το οποίο είχε τεθεί σε καθεστώς πλειστηριασμού αντί 1,3 εκατ. ευρώ, χωρίς όμως ένα τέτοιο ποσό να δικαιολογείται από το πόθεν έσχες του βουλευτή και της συζύγου του».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ. Όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα, η συγκεκριμένη «επένδυση», που υπερβαίνει σε προϋπολογισμό τα 11 εκ. ευρώ, εντάχθηκε στον οριστικό πίνακα έγκρισης του Αναπτυξιακού Νόμου, χωρίς όμως να έχει τεκμηριωθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης του κόστους. Είναι προφανές ότι ο βουλευτής της ΝΔ οφείλει να δώσει εξηγήσεις.

Είναι όμως εξίσου προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι απολύτως έκθετοι για τις μεθοδεύσεις έγκρισης της συγκεκριμένης επένδυσης.

Οι μεθοδεύσεις τους προκαλούν το κοινό αίσθημα και προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών που αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς δυσκολίες επιβίωσης λόγω της ακρίβειας Μητσοτάκη».

Δείτε επίσης: ΝΔ: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ οτιδήποτε αρνητικό για τη χώρα είναι “ανεξάρτητη δημοσιογραφία”»

Loading