ΣΥΡΙΖΑ – Σπίρτζης για Κασσελάκη: «Άστοχη η δήλωση περί κομματικής πειθαρχίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ειρωνική διάθεση προτίμησε να σχολιάσει τα περί κομματικής πειθαρχίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης την προηγούμενη εβδομάδα έθεσε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, ώστε να ψηφιστεί από όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ο όρος «κομματική πειθαρχία» δεν ήχησε καλά στα αφτιά πολλών στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Χρήστο Σπίρτζη να το σχολιάζει με καυστικό τρόπο.

propoli

«Ήταν άστοχο αυτό που είπε», δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, που έθεσε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο ποαρακάτω βίντεο, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (15.01.24) και ερωτηθείς, εάν «έχετε κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ;», ο κ. Σπίρτζης είπε με περιπαιχτικό ύφος: «ανά ημέρα… νομίζω όχι, δεν έχουμε».

Ο δημοσιογράφος επιμένει, λέγοντας «αφού το είπε ο πρόεδρος», με τον κ. Σπίρτζη να απαντά «καλά εντάξει… αυτά τα θέματα.. ήταν άστοχο αυτό που είπε».

Δείτε επίσης: Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου

Loading