(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

ΣΥΡΙΖΑ: Στη Λάρισα περιοδεύει η Γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου

Η περιοδεία της Γραμματέα ξεκίνησε με συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, μαζί με τον συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας, Βασίλη Ζωγράφο και τους βουλευτές του νομού, Άννα Βαγενά και Βασίλη Κόκκαλη.

Ακολούθησε συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, στο Δημαρχείο της πόλης. Η συζήτηση εστίασε στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και στον χώρο της αυτοδιοίκησης, στο σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής, καθώς και στη σημασία συγκρότησης ευρύτερων συμμαχιών και ανάδειξης προοδευτικών διοικήσεων στους Δήμους και τις Περιφέρειες.

propoli

Στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, η Ράνια Σβίγκου αναφέρθηκε διεξοδικά στις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος. Ένα προοδευτικό και ταυτόχρονα ρεαλιστικό πρόγραμμα που απαντά και στις ανάγκες άμεσης ανακούφισης της κοινωνίας από τις επιπτώσεις της πολύπλευρης κρίσης, αλλά και περιλαμβάνει τις αναγκαίες τομές για ένα κοινωνικά δίκαιο και οικολογικά βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης, ένα ισχυρό κοινωνικό και δημοκρατικό κράτος. Η Ράνια Σβίγκου αναφέρθηκε, επίσης, στην κοινωνική καταστροφή που έχουν επιφέρει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και τις επιπτώσεις της στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Τόνισε ότι τα σκάνδαλα, η διαπλοκή, οι παρακολουθήσεις, έχουν την υπογραφή Μητσοτάκη. Όπως υπογράμμισε η Ράνια Σβίγκου, απέναντι σε αυτή την κυβέρνηση, η μόνη διέξοδος είναι η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επόμενες εκλογές και ο σχηματισμός μιας προοδευτικής κυβέρνησης.

Η περιοδεία της Γραμματέα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην αγορά της Λάρισας, όπου η Ράνια Σβίγκου και τα στελέχη του κόμματος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με καταστηματάρχες και εργαζόμενους τόσο για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όσο και για τη σημασία της συμμετοχής όλων στη μεγάλη γενική πανελλαδική απεργία και στις συγκεντρώσεις της 9ης Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης: Ν. Ηλιόπουλος: «Το πολιτικό πρότζεκτ του Κυριάκου Μητσοτάκη φτιάχνει ανθρωπότυπους σαν τον κ. Πάτση»

Loading