Θ. Δρίτσας: Διευκρινιστική δήλωση για την αναφορά στη 17Ν

Σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με τη αναφορά του στη 17Ν προχώρησε πριν από λίγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θοδωρής Δρίτσας.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Δρίτσας, σε μία αποστροφή του λόγου του σε σημερινή συνέντευξη, υποστήριξε ότι «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν».

propoli

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνει με νόημα: «Στην πρωινή σημερινή τηλεφωνική μου συνέντευξη στο πειραιώτικο ρ/σ Κανάλι 1 και στη δημοσιογράφο κ. Λία Λάππα, ρωτήθηκα για τα δύο θέματα της επικαιρότητας, την υπόθεση Κουφοντίνα και την υπόθεση Λιγνάδη. Όποιος ή όποια άκουσε τη συνέντευξη, μπορεί να διαπιστώσει με απόλυτη σαφήνεια ότι, με νηφάλιο τρόπο τεκμηρίωσα την άποψή μου, ότι για μία ακόμα φορά η ΝΔ παίζει ανεύθυνα και επικίνδυνα παιχνίδια εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων, στο φόντο της δράσης της τρομοκρατίας, δυναμιτίζοντας το κλίμα του δημοκρατικού διαλόγου», σημειώνει ο Θ. Δρίτσας.

Και προσθέτει: «Είναι αυτονόητο πως η αναφορά μου (σ.σ. στη 17Ν) αναφερόταν στην ελληνική Δημοκρατία, τους δημοκρατικούς πολίτες και τις αξίες του κράτους δικαίου, τις οποίες δεν σεβάστηκαν οι τρομοκράτες. Η τρομοκρατία απέτυχε, το κράτος δικαίου επικράτησε, αν και πλήρωσε βαρύ φόρο τιμής με αίμα. Οφείλω να το ξεκαθαρίσω, εάν η πιεστική, λόγω χρόνου, διατύπωση δεν είναι πλήρης και απολύτως σαφής και ξεκάθαρη».

Ο κ. Δρίτσας καταλήγει: «Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κανείς δικαίωμα να τη διαστρεβλώνει, προσδίδοντας εντελώς διαφορετικό νόημα από αυτό που είπα και εννοούσα».

Δείτε επίσης: Παρουσίαση Προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το Νέο ΕΣΥ από τον Αλ. Τσίπρα

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading