«Η Τουρκία κατανοεί πως δεν υπάρχει κάτι ύποπτο με το ζευγάρι», ανέφερε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ παραχώρησε συνέντευξη ο Υπουργός Προστασίς του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και μίλησε για την υπόθεση του ζευγαριού που πιάστηκε σε απαγορευμένη ζώνη στην Τουρκία.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε εντός του επόμενου 48ωρου, το ζήτημα με τη σύλληψη των δύο στην τουρκική μεθόριο θα έχει επιλυθεί.
Ολόκληρη η συνέντευξη
Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι συνελήφθη με την κατηγορία ότι βρέθηκε σε απαγορευμένη περιοχή κατά τη διάρκεια ιδιωτικού ταξιδιού τους στην Τουρκία. Έχουν αφεθεί ελεύθεροι με τον όρο να παραμείνουν για 48ωρες στην Τουρκία προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των κινητών τους τηλεφώνων.
{DATE]
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν, ξυλοκόπησαν και απείλησαν με μπαλτά 18χρονο στο ΑΠΘ
- ΚΑΠ 2028-2034: Η Ελλάδα ζητεί ισχυρή χρηματοδότηση και μεγαλύτερη ευελιξία
- Ρεκόρ φοροαπαλλαγών άνω των 134 εκατ. ευρώ από ΥΠΑΝ για 90 επενδυτικά σχέδια
- Συναγερμός στην Πολιτική Προστασία για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε Red Code
- Σοκ στο Τόκιο: Ρεκόρ εισαγωγών σε νοσοκομεία λόγω καύσωνα από το 2010
- Μήνυμα Ανδρουλάκη για τις βάσεις εισαγωγής: Η αξία σου δεν περιορίζεται σε έναν βαθμό
![]()
