Θεσσαλονίκη: Πήραν σηκωτή επιζήσασα των Τεμπών στην ομιλία Μητσοτάκη – Έκρηξη οργής από την ίδια (vid)

«Πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν. Ήθελα να τον κοιτάξω στα μάτια και με βγάλανε σηκωτή. Με κουβαλήσανε. Κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω. Δεν έχω τίποτα πάνω μου, ούτε τσάντα και με έβγαλαν έξω. Με αρπάξανε και με διώξανε. Αυτοί είστε. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία».

Με αυτά τα λόγια η επιζήσασα από το δεύτερο βαγόνι του τρένου των Τεμπών εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση της για την βίαιη «απώθησή» της από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

propoli

Μέσα από ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεσπά σε μια έκρηξη οργής.

Σε επόμενη ανάρτησή της και χωρίς πια να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα και την οργή της, η Ευδοκία Τσαγκλή αναρωτιέται “ποια δημοκρατία;”, επαναλαμβάνοντας πως “αρπάξατε μία γυναίκα στον αέρα μπροστά στον κόσμο. Με ποιο δικαίωμα”.

“Όσοι με γνωρίζουν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ποτέ δεν ήμουν με κανένα κόμμα, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, δεν έχω κανέναν τέτοιο συμφέρον. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι πια στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία. Αυτό είναι το χειρότερο”, είπε κλαίγοντας.

Σημειώνεται, ότι στο πάρκο της ΧΑΝΘ ήταν συγκεντρωμένοι συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Δείτε επίσης: Επίθεση Τσίπρα σε Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Το Μαξίμου χορηγός της Πλεύσης Ελευθερίας» (vid)

Loading