Θεσσαλονίκη: Το αδιαχώρητο επικράτησε στην κεντρική ομιλία της Τάνιας Κιουμουρτζίδου

Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση στο κλειστό δημοτικό θέατρο του δήμου Νεάπολης – Συκεών το οποίο βρίσκεται στο παλιό Δημαρχείο Νεάπολης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η μεγαλειώδης συγκέντρωση της υποψήφιας βουλευτού της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Τάνιας Κιουμουρτζίδου – Τανταλίδου.

Πάνω από 450 φίλοι και ψηφοφόροι συγκεντρώθηκαν μέσα αλλά και έξω από το θέατρο το οποίο ήταν κατάμεστο, για να ακούσουν τα όσα είχε να τους πει η υποψήφια Βουλευτής.

propoli

Η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε στα διακυβεύματα των επερχόμενων εκλογών και παρουσίασε τις προτεραιότητές της, εστιάζοντας σε θέματα θεσμών, παιδείας και νεολαίας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κα Μαρία Ντούρου, η οποία υποδέχτηκε στο βήμα τους εκλεκτούς θεσμικούς καλεσμένους που και αυτοί με τη σειρά τους απεύθυναν χαιρετισμό, πλέκοντας οι περισσότεροι εγκώμια στην Τάνια Κιουμουρτζίδου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: Παπαϊωάννου Νικόλαος – Aπερχόμενος Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία, ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και δικτύων Κεντρικής Μακεδονίας Πάρις Μπίλιας, ο κος Σίμος Διαμαντίδης πρόεδρος του ΣΕΒΕ, η υποδιοικήτρια της Τετάρτης Υγειονομικής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Έφη Βασιλειάδου, πολλοί Περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι από όλους τους δήμους της Θεσσαλονίκης και πληθώρα προέδρων συλλόγων, ενώ το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο κύριος Χρήστος Μαρμαρινός.

Σε τοπικό επίπεδο το παρών έδωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Δημήτρης Ζιγκερίδης.

Δείτε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης στο Tik Tok: Κάνει «gov haul» και τρολάρει τον εαυτό του για τα σαρδαμ

Loading