Τι απάντησε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για το δημοσίευμα για τον Στ. Κασσελάκη και τη θεία του

Τη δική του απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» για την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο σπίτι της θείας του έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στο enikos.gr.

Ο κ. Μεϊκόπουλος αναφέρει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε σε 10 σπίτια που είχαν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες στην οδό Καραμπατζάκη και όχι σε ένα συγκεκριμένο.

propoli

«Ένα από αυτά τα σπίτια έτυχε να είναι συγγενικού μου προσώπου. Είναι μητέρα της γυναίκας του θείου μου» διευκρίνισε ο κ. Μεϊκόπουλος και σχολίασε πως είναι αστειότητες αυτά που λέγονται.

Τα βίντεο από την επίσκεψη του κ. Κασσελάκη στον Βόλο

ΝΔ κατά Κασσελάκη: «Ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους»

Η Νέα Δημοκρατία στη χθεσινή ανακοίνωσή της ανέφερε:

«Το να πολιτεύεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκλειστικά με show και φτηνή επικοινωνία είναι δικαίωμά του. Το να το κάνει αυτό απευθυνόμενος σε πολίτες που έχουν πληγεί από το πιο έντονο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, όμως, είναι προσβλητικό και χυδαίο» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ. «Σε κάθε περίπτωση, αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους» σημειώνεται.

Δείτε επίσης: Κασσελάκης από Λευκωσία: Να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες για το Κυπριακό στο πλαίσιο του ΟΗΕ

Loading