Το άνοιγμα της πλατφόρμας για δήλωση αποθεμάτων σε πρώτες ύλες αγαθών από επιχειρήσεις την ερχόμενη Δευτέρα ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς
Παραχωρώντας συνέντευξη στο Κανάλι Ένα του Πειραιά, ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε πως η καταγραφή σε αγαθά θα πρέπει να επικαιροποιείται κάθε πέντε εργάσιμες ημέρες, ώστε να υπάρχει καλύτερος έλεγχος των αποθεμάτων και να αποτρέπεται κάθε κερδοσκοπική προσπάθεια.
Ανέφερε πως τους μέχρι τώρα ελέγχους έχουν επιβληθεί πρόστιμα 1.500.000 ευρώ σε επιχειρήσεις για προσπάθεια αισχροκέρδειας και τόνισε πως υποχρέωση της Πολιτείας είναι να γίνεται έλεγχος εάν δικαιολογείται η όποια ανατίμηση με βάση την αύξηση των πρώτων υλών.
«Σε μια τέτοια περίοδο δεν είναι μόνο παράνομο, είναι και απολύτως ανήθικο για όποιον το επιχειρεί», δήλωσε ο κ. Γεωργαντάς.
Δείτε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης από Θεσσαλονίκη: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» (vid)
- Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ένα στοίχημα δισεκατομμυρίων για τη FIFA
- Προχωρημένες διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ για την πώληση του Τισουντάλι
- Ο Κώστας Σκρέκας αναλαμβάνει τη θέση του γραμματέα της ΝΔ μετά την εκλογή του
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Με το σύνθημα ‘το είπαμε το κάναμε’ ζητάμε ισχυρή εντολή για μία γόνιμη τρίτη θητεία
- Επίσημη ανακοίνωση της Σεβίλλης για τον Ματίας Αλμέιδα