Την Έκθεση Κόμικς και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου επισκέφθηκε ο Στ. Κασσελάκης

Την Έκθεση Κόμικς (COMIC CON) και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο, την Τομεάρχη Πολιτισμού, Κυριακή Μάλαμα, τους Βουλευτές Κατερίνα Νοτοπούλου, Ράνια Θρασκιά και υποψήφιους ευρωβουλευτές.

propoli

Στην Έκθεση Κόμικς ο κ. Κασσελάκης ενημερώθηκε για τη διοργάνωση, ξεναγήθηκε στους χώρους, συζήτησε με εκθέτες και με επισκέπτες, αρκετοί από τους οποίους φορούσαν κοστούμια των αγαπημένων τους ηρώων, φωτογραφήθηκε μαζί τους κι έπαιξε Air Hockey.

Στην Έκθεση συμμετέχουν 70 εκθέτες, 150 Έλληνες καλλιτέχνες και 22 ξένοι.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου όπου τον ξενάγησε ο πρόεδρος της ΔΕΘ- Ηelexpo Τάσος Τζήκας.

Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε περίπτερα εκδοτικών οίκων, συζήτησε με τους υπεύθυνους των περιπτέρων, πέρασε από το περίπτερο της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδος Μπάμπη Μπαρμπουνάκη.

Την ώρα της επίσκεψης ήταν στην Έκθεση ο Γερμανός συγγραφέας Sebastian Fitzek και υπέγραφε βιβλία του.

Ο κ. Κασσελάκης τον πλησίασε, συνομίλησαν για λίγο και του ζήτησε να του υπογράψει ένα βιβλίο του.

 

Συνάντηση με τον Μαργαρίτη Σχοινά

Λίγο πριν αναχωρήσει από τη Διεθνή Έκθεση συναντήθηκε τυχαία με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά.

Ο κ. Σχοινάς τον καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη κι όταν ο κ. Κασσελάκης τον ρώτησε πότε θα ξέρουμε αν θα ανανεωθεί η θητεία του στην Κομισιόν ή όχι, του απάντησε “κοντός ψαλμός αλληλούια”.

 

Νίκος Ρούμπος

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading