Το δικό του σχόλιο για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Βόρεια Εύβοια, εξέδωσε το ΚΚΕ, το οποίο ζητάει να γίνουν άμεσα οι ενέργειες για την αποκατάσταση των πληγέντων.
Αναλυτικά το ΚΚΕ σε σχόλιο του αναφέρει:
Με τα περιβόητα “ολιστικά σχέδια ανασυγκρότησης” η κυβέρνηση της ΝΔ επιδιώκει να μετατρέψει τη μεγάλη καταστροφή σε μεγάλη ευκαιρία για τα συμφέροντα των ομίλων στον Τουρισμό, στην Ενέργεια, στον αγροτοδιατροφικό και κατασκευαστικό τομέα.
Όμως η “αναγέννηση” της Βόρειας Εύβοιας, προς όφελος του λαού της, δεν μπορεί να γίνει με τα ίδια υλικά που οδήγησαν στην καταστροφή της, δηλαδή την πολιτική που θεωρεί τις λαϊκές ανάγκες κόστος, γιατί υπηρετεί τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.
Μια επιπλέον απόδειξη αποτελεί ότι οι κάτοικοι που έχουν πληγεί ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις για τις ζημιές, τα μέτρα για το εισόδημα που έχει χαθεί, τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα, βασικές προϋποθέσεις για να παραμείνουν στον τόπο τους.
Δείτε επίσης: Ν. Ηλιόπουλος: “Ο εθνικός ψεύτης είπε πολλά για να μην πει αν διαψεύδει ή όχι την έκθεση των Τσιόδρα και Λύτρα”
- Αμερικανική κυβέρνηση: Τουρκία δεν πληροί τις προϋποθέσεις για F-35
- Συναρπαστικές επιλογές: Βοζίνια και Χάαλαντ στην κορυφαία 11άδα του Μουντιάλ 2026
- Πολιτική υπευθυνότητα: Αλεξάνδρα Σδούκου για τις υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ
- Σημαντική δικαστική εξέλιξη για Τριαντοπούλο και Αγοραστό από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
- Απορρίφθηκε η έκδοση 56χρονου στην Αυστραλία για ανθρωποκτονία
![]()
