(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τομεάρχης Δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ: «Ας αφήσει ο κ. Μαρινάκης τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της»

«Η ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει ανάγκη από βαστάζους και από υπομνήματα» ανέφερε ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξανδρος Αυλωνίτης σε δήλωσή του ανέφερε ότι «είναι υποκριτικό και εξοργιστικό να «κουνάει το δάκτυλο» στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μαρινάκης για δήθεν απουσία μας από ζητήματα που αφορούν στην ποιότητα της Δικαιοσύνης, με αφορμή την υπόθεση των ”Σπαρτιατών”».

propoli

Στη συνέχεια αναφέρει ότι «ο κ. Μαρινάκης γνωρίζει καλά ότι είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, απότοκο των πολλαπλών και ανεπαρκέστατων νομοθετικών ρυθμίσεων του 2021 και 2023, που οδήγησαν στις γνωστές παλινωδίες με την εκλογή του χρυσαυγίτη Κασιδιάρη στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων. Τότε, είχαμε ζητήσει τη συνεργασία όλων των δημοκρατικών δυνάμεων, αλλά δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε».

Ο κ. Αυλωνίτης αναφέρει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. καταθέτει εμπεριστατωμένο κείμενο που αναδεικνύει όλες αυτές τις ολιγωρίες». Επιπλέον «ξεκαθαρίζει» ότι «σε κάθε περίπτωση η ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει ανάγκη από βαστάζους και από υπομνήματα». «Ας πάψει ο κ. Μαρινάκης τους βερμπαλισμούς κι ας αφήσει τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», καταλήγει.

Loading