Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης – Με επιπλέον 250 υπαλλήλους, μέσω της κινητικότητας θα στελεχωθούν τα Δικαστήρια, οι Εισαγγελίες και οι Γενικές Επιτροπείες της χώρας.
Με επιπλέον 250 υπαλλήλους, μέσω της κινητικότητας, αναμένεται να στελεχωθούν τα Δικαστήρια, οι Εισαγγελίες και οι Γενικές Επιτροπείες της χώρας, σύμφωνα με σχετική τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα αυτό το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρει τα εξής:
«Με επιπλέον 250 υπαλλήλους, μέσω της κινητικότητας, αναμένεται σύντομα να στελεχωθούν τα Δικαστήρια, οι Εισαγγελίες και οι Γενικές Επιτροπείες της χώρας. Με τροπολογία που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, απλοποιείται η διαδικασία προκειμένου το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο να κρίνει τις υποβληθείσες αιτήσεις των προς μετάταξη υπαλλήλων, ταχύτερα και με απόλυτη διαφάνεια. Με την εν λόγω ρύθμιση υλοποιείται προηγούμενη πρόβλεψη του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία τα Δικαστήρια εντάσσονται στην κινητικότητα αποκλειστικά ως φορέας υποδοχής ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την άμεση στελέχωση των δικαστικών υπηρεσιών».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Ντέμης Νικολαΐδης: Τι απαντά στην ερώτηση «Πώς είναι να είσαι πατέρας;» (vid)
- Δολοφονία δημάρχου στο Μεξικό: Τραγική συνέχεια σε προηγούμενη απόπειρα
- Σφοδρή χαλαζόπτωση και δυνατοί άνεμοι πλήττουν καλλιέργειες στον Έβρο
- Ανατρεπτική έγκριση 1,150 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για στρατιωτικές δαπάνες από τη Βουλή των ΗΠΑ το 2027
- Σφοδρή έκρηξη σε δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ
- Αρκούδα παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού στο Νέο Μεξικό – Ανεπαρκής αντίδραση των αρχών
![]()
