Με καταστηματάρχες, υπαλλήλους και κατοίκους της περιοχής στη Νέα Ιωνία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, μετά τις επισκέψεις του στο Περιστέρι και τη Νίκαια, βρέθηκε σήμερα στη Νέα Ιωνία, όπου συζήτησε με τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εστιάζοντας κυρίως στο ζήτημα της ακρίβειας.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες:



Σημειώνεται, μάλιστα, πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πολύ πιθανό να περιοδεύσει την Παρασκευή κι εκτός Αττικής, με κάποιες προτάσεις να έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι και την τελική απόφαση να λαμβάνεται σήμερα.




Φωτογραφίες από Eurokinissi
Δείτε επίσης: Ρεπορτάζ Politic: Οι τιμές στους λογαριασμούς γονατίζουν τους καταναλωτές – Τι λένε οι ίδιοι (vid)
- Αυστρία: Μαζική διαδήλωση στη Βιένη κατά της ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα
- Ισημερινός: Αναστέλλεται το δημοψήφισμα του Νομπόα για τη συγκρότηση συντακτικής συνέλευσης
- ΗΠΑ: Η χρέωση 100.000 δολαρίων για τη βίζα εργασίας H-1B θα ισχύει μόνο για νέες αιτήσεις, διευκρινίζει ο Λευκός Οίκος
- Αφγανιστάν: Οι απειλές του Τραμπ σχετικά με την άρνηση των Ταλιμπάν να επιστρέψουν τη βάση Μπαγκράμ
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη ξεκινούν αποστολή αεροπορικής άμυνας του ΝΑΤΟ πάνω από την Πολωνία