Ο κ. Μαρινάκης, αν ψάχνει συνεταίρους στη διατήρηση της μιζέριας και της παρακμής, να κοιτάξει αλλού, σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ είπε ότι, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας και εφόσον η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα, η μοναδική δύναμη με την οποία θα μπορούσαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι θα ήταν το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πάντως πως το ΠΑΣΟΚ πήρε απόφαση συνεδρίου και είπε «μακριά από εμάς η ΝΔ».
Ο κ. Μαρινάκης συνεχίζει τη σπέκουλα σε σχέση με τις συνεργασίες, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσουκαλάς.
Το σύστημα εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη εγγυάται μόνο την κερδοφορία των ολιγοπωλίων σε βάρος της κοινωνίας, αναφέρει ακόμη. Υπονόμευσε τους θεσμούς και το κύρος της δικαιοσύνης, ενώ οδήγησε τη χώρα στον πάτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην παραγωγικότητα της οικονομίας και στην αγοραστική δύναμη των πολιτών, προσθέτει.
Σε ό,τι αφορά τις ομοιότητες στα προγράμματα των κομμάτων, καλεί τον κ. Μαρινάκη να αναρωτηθεί τι άλλαξε και η Νέα Δημοκρατία υιοθέτησε πλήρως την πολιτική των θηριωδών πλεονασμάτων, για την οποία κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ. Να αναλογιστεί, επίσης, πώς η Νέα Δημοκρατία έφτασε στο σημείο να συνεχίζει την πολιτική του κ. Τσίπρα υπέρ της κερδοσκοπίας των funds και εφάρμοσε μέχρι κεραίας τον νόμο Κατρούγκαλου, τον οποίο προεκλογικά δεσμευόταν ότι δεν βελτιώνεται, μόνο καταργείται, συμπληρώνει ο κ. Τσουκαλάς και υπογραμμίζει:
Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή, όχι αλλαγή διαχείρισης για να μείνουν όλα ίδια. Και πολιτική αλλαγή δεν γίνεται, αν δεν περάσει στην αντιπολίτευση η Νέα Δημοκρατία.
Αν ο κ. Μαρινάκης ψάχνει συνεταίρους στη διατήρηση της μιζέριας και της παρακμής, να κοιτάξει αλλού.
Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που έχει αντιπαραθετικό πρόγραμμα με τη Νέα Δημοκρατία, ένα άλλο προοδευτικό σχέδιο για να αλλάξει η χώρα σελίδα. Γι’ αυτό και η νίκη του ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος δρόμος για την πολιτική αλλαγή.
![]()
