Τζάκρη για κλείσιμο «Αυγής» | «Ξέρετε πού έχουν πάει τα εκτυπωτικά και το χαρτί; Είναι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!»

«Ο στόχος είναι να διατηρηθούν οι θέσεις των εργαζομένων αλώβητες. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να μείνει ανοιχτή και ισχυρή η κυριακάτικη Αυγή και βεβαίως να ενισχυθεί η ηλεκτρονική έκδοση».

Το κλείσιμο του καθημερινού εντύπου της Αυγής σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι το κόμμα «γλιτώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ» από την απόφαση αυτή.

propoli

Ειδικότερα, μιλώντας το πρωί της Τρίτης καλεσμένη στο Mega και ερωτηθείσα για την απόφαση κλεισίματος της Αυγής, είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένο τρόπο που χρηματοδοτείται. Γίνεται από τις εισφορές των μελών του και την κρατική χρηματοδότηση. Και βεβαίως στην Κεντρική Επιτροπή τις προάλλες παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά δεδομένα και οι οικονομικές δυνατότητες του κόμματος την επόμενη τριετία, που είναι αρκετά στενόχωρες. Και εξαιτίας αυτής της στενότητας επιτρέψτε μου να πω λήφθηκαν οι δυσάρεστες αποφάσεις της αναστολής του ημερήσιου έντυπου φύλλου της Αυγής. Ο στόχος είναι να διατηρηθούν οι θέσεις των εργαζομένων αλώβητες. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να μείνει ανοιχτή και ισχυρή η κυριακάτικη Αυγή και βεβαίως να ενισχυθεί η ηλεκτρονική έκδοση».

«Αυτό που γλιτώνετε δηλαδή είναι το χαρτί» ρώτησε ο δημοσιογράφος με την κυρία Τζάκρη να απαντά: «Αυτό που γλιτώνουμε δεν είναι λίγο. Ξέρετε πού έχουν πάει τα εκτυπωτικά και το χαρτί; Είναι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ενισχύσουμε και την ηλεκτρονική έκδοση και το κυριακάτικο φύλλο της Αυγής».

Loading