Β. Λεβέντης: «Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα, αλλά εγώ δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη»

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο «Secret» των «Παραπολιτικών».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει… πέραση στις γυναίκες, τονίζοντας, ωστόσο, ότι «στο δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι».

propoli

Τα ρουσφέτια που του έχουν ζητήσει και οι γυναίκες

Σχετικά με το ποιο είναι το πιο περίεργο ρουσφέτι που του έχουν ζητήσει, ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι «πολλά μου έχουν ζητήσει. Άλλοι μού ζητούν τα ναύλα τους να πάνε στην Κρήτη, άλλοι μου ζητούν 20.000 να βάλουν βουλευτές, νομίζοντας ότι έχω λεφτά».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποκάλυψε και τα όνειρα που είχε ως νέος σε σχέση με την επαγγελματική πορεία που θα ακολουθούσε.

«Ήθελα να γίνω μηχανικός ή γιατρός και επέλεξα να γίνω το πρώτο», είπε χαρακτηριστικά. Μιλώντας για τις γυναίκες οι οποίες όπως είπε τον φλερτάρουν πολύ, σχολίασε ότι:

«Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κλπ.. Εγώ, όμως, δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι».

Δείτε επίσης: Βασίλης Λεβέντης: «Όταν ξύπνησα μετά από τρεις μήνες, έκανα την προσευχή μου»

Loading