Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ αποχαιρετά με δήλωση του τον πρώην ΠτΔ
Η δήλωση:
«Με βαθύ σεβασμό αποχαιρετούμε τον πρ. ΠτΔ Κάρολο Παπούλια. Έναν οραματιστή πολιτικό που ελάμπρυνε με το ήθος, τη μεγαλοψυχία, την ευγένεια του χαρακτήρα του και την αγωνιστική του διαδρομή, την πολιτική και πολιτειακή ζωή.
Υπηρέτησε την Πατρίδα με προσήλωση κι ευθύνη, υπερασπιζόμενος με σθένος τα εθνικά μας δίκαια. Πορεύτηκε με πραότητα και σύνθεση απέναντι σε όλες τις μορφές διχασμού και τις στείρες αντιπαραθέσεις σε καιρούς δύσκολους, αποβλέποντας στη σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων και την ενότητα του Έθνους.
Μέσα από την πορεία ζωής, που συνειδητά ακολούθησε, κέρδισε δικαίως την καθολική εκτίμηση του συνόλου του πολιτικού κόσμου και του λαού.
Θεωρώ προνόμιο και τιμή που τον έζησα από κοντά και συνεργάστηκα μαζί του.
Αιωνία η μνήμη του».
Δείτε επίσης: Το αντίο της Νίκης Κεραμέως στον πατέρα της – «Ο μπαμπάς μας για τον οποίον ήμασταν και θα είμαστε πάντοτε υπερήφανοι»
- Ανακαλύψτε τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: Τρίτη 21 Ιουλίου 2026
- Γιορτές σήμερα 21 Ιουλίου: Ποιοι Άγιοι τιμώνται σύμφωνα με το εορτολόγιο
- Εκδήλωση πυρκαγιάς κοντά στο Νεοχώρι Νοτίου Πηλίου προκαλεί ανησυχία
- Σημαντική ανατροπή στο deal Paramount – Warner Bros: Δικαστική απόφαση διακόπτει τη συγχώνευση
- Νέες αμερικανικές επιθέσεις κατά του Ιράν εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης
![]()
