«Ο Μητσοτάκης αντέγραψε αυτολεξεί αυτό που του είπα να μην κάνει»
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο γραμματέας του Μέρα25, Γιάνης Βαρουφάκης αναφερόμενος στο πρόστιμο των 100 ευρώ που θα επιβάλλλεται σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών από τη 16η Ιανουαρίου, ανέφερε: «Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης, αντέγραψε αυτολεξεί αυτό που του είπα να μην κάνει»
Ο Γιάννης Βαρουφάκης υπενθυμίζει ότι στις «30/9 έλεγα στον Κ. Μητσοτάκη στη Βουλή ότι, αν θέλει να χάσει το παιχνίδι του εμβολιασμού, πρέπει – αντί να ξεκινήσει σοβαρή καμπάνια ενημέρωσής τους – να επιβάλει στους ανεμβολίαστους 100 ευρώ μηνιαίο πρόστιμο. Σήμερα, αντέγραψε αυτολεξεί αυτό που του είπα να ΜΗΝ κάνει».
Δείετε επίσης: 1η Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα για το AIDS (vid
- Ανατροπή στη Ρωσία: απελευθερώθηκε ο Αμερικανός Στίβεν Χάμπαρντ
- Σκληρή επίθεση Δούρου: «Το τουρκολυβικό είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου»
- Δίκη για τις καταγγελλόμενες θεραπείες με βλαστοκύτταρα: Διακόπηκε για τις 27/11 στο ΜΟΔ Θεσσαλονίκης
- Νέο πιλοτικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ στον κλάδο του αυτοκινήτου: Στηρίζουμε τους εργαζόμενους με νέες δεξιότητες λέει η Ν. Κεραμέως
- Σοκ στη Λάρισα: Ισόβια σε 44χρονο για τον βιασμό της 9χρονης κόρης της συζύγου του
![]()

