Βαρβιτσιώτης: Διευκρινίζει για τα 122 ακίνητα στο πόθεν έσχες του

«Οι περισσότερες εγγραφές αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα και μόνο κτήριο γραφείων με πολλά δωμάτια» αναφέρει με ανάρτησή του στο X ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σε διευκρίνιση προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με αφορμή τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες για το έτος 2022 (χρήση 2021) όπου εμφανίζεται να κατέχει 122 ακίνητα.

propoli

Όπως αναφέρει με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter):

«Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων Πόθεν Έσχες επισημαίνω για πολλοστή φορά ότι από το σύνολο των εγγραφών της δήλωσής μου, οι περισσότερες αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα & μόνο κτήριο γραφείων όπου υποχρεωτικά κάθε δωμάτιο εμφανίζεται ως μια ξεχωριστή εγγραφή. Σημειώνω ακόμη ότι στα δικαιώματα αυτά το ποσοστό συμμετοχής μου δεν υπερβαίνει το 11%. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί ορθά η περιουσιακή μου κατάσταση και δεν θα υπάρξει διαστρέβλωση της πραγματικότητας».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης εμφανίζει στη δήλωση εισοδήματα της τάξης των 35.275,68 ευρώ από εισοδήματα και άλλα 6.589,59 ευρώ από ακίνητα.

Δείτε επίσης: O Κωνσταντίνος Τασούλας υποδέχθηκε στη Βουλή συγγενείς ομήρων της Χαμάς

Loading