O υπουργός Τουρισμού θα βρεθεί στη Ντιζόν της Γαλλίας, ώστε να λάβει μέρος στο άτυπο συμβούλιο υπουργών Τουρισμού της Ε.Ε., το οποίο διοργανώνει η γαλλική Προεδρία.
Στην ατζέντα του Συμβουλίου αναμένεται να βρεθεί η ανάκαμψη του ευρωπαϊκού Τουρισμού μετά από δύο χρόνια πανδημίας, η ανάληψη πρωτοβουλιών που θα ενθαρρύνουν τους Ευρωπαίους πολίτες να ταξιδεύουν εντός των χωρών της Ε.Ε., καθώς και πολιτικές επανεκπαίδευσης και αναβάθμισης δεξιοτήτων των εργαζομένων στον τουριστικό τομέα.
Ο κ. Κικίλιας θα παρακαθήσει και στο γεύμα εργασίας του Συμβουλίου, όπου θα συζητηθεί η στρατηγική προκειμένου να καταστεί η Ευρώπη κορυφαίος παγκόσμιος βιώσιμος τουριστικός προορισμός.
Δείτε επίσης: Ν. Κεραμέως: Δεκτή η πρόταση της χώρας για υποστήριξη της ουκρανικής εκπαιδευτικής κοινότητας
- Σημαντική επίθεση της Ουκρανίας σε τερματικό σταθμό πετρελαίου στη Ρωσία
- Η ορεινή Νάξος: Πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης για την Ελλάδα
- Νέα εποχή για τη Μπεσίκτας με την πρόσληψη του Βιτσέντζο Ιταλιάνο
- ΚΚΕ: Απαιτούνται άμεσες εξηγήσεις από την κυβέρνηση για το ουκρανικό drone
- Σοβαρό ατύχημα με παρασυρμένη γυναίκα από λεωφορείο στο Ωραιόκαστρο
![]()

