(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

«Πριν από 10 ημέρες κατήγγειλε η Ελληνική Λύση στο ελληνικό Κοινοβούλιο την ύπαρξη δικογραφίας που η κυρία Κεχαγιά είχε βάλει ουσιαστικά στο αρχείο, ενώ είχε βρει πολιτικούς εμπλεκόμενους, μετά από μήνυση των συγγενών, στο θέμα της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Σημείωσε ότι «μετά από 10 ημέρες, λοιπόν, αποφάσισε η κυρία Αδειλίνη να κάνει το αυτονόητο: Να τιμωρήσει την κυρία Κεχαγιά. Το ζήτημα δεν είναι να τιμωρηθεί η κυρία Κεχαγιά, το ζήτημα είναι να τιμωρηθούν οι ένοχοι του εγκλήματος, μετά και τις νέες εξελίξεις, που όπως λέγεται βρέθηκαν και οστά, στον δεύτερο χώρο του κυρίου Πανδρεμένου, νεκρών».

propoli

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, «η κυρία Αδειλίνη πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να κληθεί ακόμη και ο πρωθυπουργός, να απολογηθεί και να δικαιολογηθεί, κατά πόσον είναι συμμέτοχος στο έγκλημα αυτό, αυτός και οι υπουργοί του».

Εξάλλου, αναφερόμενος στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης, ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε ότι «είναι λογικό ο πρωθυπουργός να είναι ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών και της εισόδου της παράνομης στη χώρα μας. Διότι είναι γνήσιος αντινατιβιστής». Προσέθεσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ουσιαστικά είναι οπαδός του πολύ-πολιτισμού. Θέλει να γεμίσει η Ελλάδα με λαθρομετανάστες και είναι ικανοποιημένος από το γεγονός αυτό».

Για τις δημοσκοπήσεις ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, υποστήριξε ότι «είναι τέτοιος ο πανικός του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και στα υπόλοιπα κόμματα από την τρομακτική άνοδο της Ελληνικής Λύσης, που άρχισαν να βάζουν εταιρείες δημοσκοπήσεων να πριονίζουν το όποιο ποσοστό μας. Δεν σχολιάσαμε ποτέ δημοσκοπήσεις. Θα τους πούμε ένα πράγμα: 9 Ιουνίου είναι το ραντεβού με το μέλλον. Και θα λάβουν όλοι το βράδυ των εκλογών το αποτέλεσμα χειρόγραφα. Και αυτό θα είναι τρομακτικό γι’ αυτούς και πολύ καλό για εμάς».

Τέλος, ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε ότι «ο πρωθυπουργός έχει μπερδέψει τον ενδοτισμό με τον πατριωτισμό. Δηλώνει πατριώτης αλλά συνεχώς ενδίδει στις προκλήσεις της Τουρκίας. Σήμερα μας μίλησε για καλό κλίμα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας». Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναρωτήθηκε «ποιο είναι το καλό κλίμα; Αυτό που δεν επιτρέπει στην Ελλάδα να κάνει θαλάσσιο πάρκο στις Κυκλάδες;» και κατέληξε: «Το επαναλαμβάνουμε: Μπερδεύει τον πατριωτισμό με τον ενδοτισμό».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading