Θα κάνει ανακοινώσεις για μέτρα στήριξης
Στο βήμα της Βουλής βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου εκπονεί την ομιλία του στο πλαίσιο της ψήφισης του Προϋπολογισμού.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να τονίζει και να σκιαγραφήσει το πλέγμα μέτρων για την στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων από την άνοδο των τιμών και την ενεργειακή κρίση.
Ταυτόχρονα, θα τοποθετηθεί για την πορεία της πανδημίας, τους κινδύνους της μετάλλαξης «Ομικρον» αλλά και για τα συμπεράσματα της μελέτης Τσιόδρα – Λύτρα απαντώντας στην κριτική που εξαπολύει τις τελευταίες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε επίσης: K. Βελόπουλος στη Βουλή: «Όλα τα κόμματα από το 1974 και μετά ταυτίσατε το κράτος με το κόμμα»
- Σοκ στη Γκανσού: ισόβια σε διευθύντρια νηπιαγωγείου για τη δηλητηρίαση 247 παιδιών, ποινές 6 έως 15 χρόνια σε πέντε άτομα
- Η Μελόνι για τις διαδηλώσεις: Δικαίωμα το να διαδηλώνεις, όχι το να καταστρέφεις τις πόλεις
- Σοκ στη Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο ανήλικα παιδιά στη Νεάπολη
- Δεν είστε και πολύ σύμμαχος: Γερουσιαστής των ΗΠΑ κατηγορεί την Τουρκία για τραμπουκισμό έναντι Ελλάδας και Κύπρου
- Σε παγίδα θανάτου το Ολέσκι: Ουκρανός ΥΠΕΞ καταγγέλλει πείνα, νεκρούς και έκκληση για εκκένωση
![]()

