Βράβευση αριστούχων μαθητών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής

Βράβευση αριστούχων μαθητών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας θα παραστεί αύριο, 12 Μαρτίου στις 12:30, στην τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών από όλη τη χώρα, με τίτλο «Οι Πρώτοι των Πρώτων». Η εκδήλωση αυτή έχει σκοπό να αναδείξει την αριστεία και την προσπάθεια των μαθητών που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, ένα ιστορικό κτήριο που φιλοξενεί σημαντικές εκδηλώσεις. Η επιλογή αυτού του χώρου προσθέτει έναν επιπλέον συμβολισμό στην εκδήλωση, υπογραμμίζοντας τη σημασία της παιδείας στην ελληνική κοινωνία.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα «Μπροστά για την παιδεία» της Τράπεζας Eurobank. Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει στην υποστήριξη και την προώθηση της εκπαίδευσης, αναγνωρίζοντας τη σημασία της για την ανάπτυξη της χώρας.

Loading

Play