Σύμφωνα με ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα ο Αμπράμοβιτς έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Μεχμέτ Σεπίλ για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της τουρκικής ομάδας Γκεζτεπέ
Δεν θα μείνει για καιρό χωρίς ποδοσφαιρική ομάδα στην κατοχή του ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, καθώς την ώρα που έχουν μπει στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την πώληση της Τσέλσι -έπειτα απ’ τις πιέσεις και τις κυρώσεις που δέχθηκε και απ’ την κυβέρνηση της Αγγλίας, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία- ο Ρώσος είναι ένα βήμα απ’ την εξαγορά της τουρκικής Γκεζτεπέ.
Τα ίδια δημοσιεύματα επιμένουν πως η πώληση θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο (9-10/4), με τους Τούρκους να αναφέρουν πως ο Σεπίλ ανέφερε πως «…μετά από οκτώ χρόνια, έπρεπε να εγκαταλείψω το κλαμπ που αγαπώ τόσο πολύ. Αλλά νιώθω άνετα γιατί το έδωσα σε ασφαλή χέρια».
Η Γκετζεπέ βρίσκεται στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα της τουρκικής Superlig και κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό, έχοντας 27 βαθμούς σε 31 αγώνες και βρίσκεται στο -9 από την 16η Γκερεσούνσπορ, η οποία είναι οριακά πάνω απ’ την επικίνδυνη ζώνη.
Δείτε επίσης: Ροναλντίνιο: «Ο Πέδρι μπορεί να σημαδέψει μία εποχή»
- Συναγερμός στην Τανάγρα: έπεσε μαχητικό F-4 Phantom της Πολεμικής Αεροπορίας
- Ισχυρό μήνυμα Κικίλια στη ΔΕΘ για ναυτιλιακή συνεργασία Ελλάδας-Ιαπωνίας και νέες επενδύσεις
- Τριήμερη παύση στα πλήγματα του Κιέβου διέταξε ο Πούτιν πριν από τις συνομιλίες με Γουίτκοφ και Κούσνερ
- ΔΕΘ: Ο Γιάννης Βρούτσης παρουσίασε το MyKouros App και φέρνει τον ελληνικό αθλητισμό στο κινητό
- Έδωσε τριήμερη παύση στα πλήγματα ο Πούτιν κατά του Κιέβου, λένε ρωσικά πρακτορεία
![]()
