Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Adelaide International
Η Ελληνίδα τενίστρια έχασε με 2-1 σετ από τη Σέλμπι Ρότζερς και φυσικά αποκλείστηκε. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και διήρκησε 2 ώρες και 18 λεπτά.
Τα σετ ήταν 7-6, 2-6, 6-4 και αυτή ήταν η δεύτερη ορά που η Σάκκαρη έχασε από την Αμερικανίδα, αφού είχε προηγηθεί η ήττα στο Γουίμπλετον, πέρυσι.
Η Σάκκαρη πάλεψε πολύ, έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε στο τάϊ μπρέϊ, αφού η Ρότζερς ήταν πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα μπρέϊκ πόϊντς, παίρνοντας τελικά την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Ελένα Ριμπάκινα.
Δείτε επίσης: Σάκκαρη: «Δεν ήταν καλό παιχνίδι αλλά κατάφερα να νικήσω»
- Πάνω από 11.500 καταγγελίες στο MyCoast: Χαλκιδική και Ανατολική Αττική στην κορυφή των παρατυπιών στις παραλίες
- Καλιφόρνια: Έντονη βία σε συναυλία – Άνδρας χτυπά γυναίκα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της
- Φοιτητική στέγη: Υψηλά ενοίκια και έλλειψη εστιών στον απόηχο του Airbnb
- Πρόστιμο 1.000 ευρώ σε 60χρονη για εγκατάλειψη σκύλου σε αυτοκίνητο στη ζέστη
- Αποκαταστάθηκε η ροή πετρελαίου μέσω του αγωγού Ντρούζμπα προς Ουγγαρία και Σλοβακία