Η αναταραχή στις εκλογές της Super League συνεχίζεται, καθώς Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος συγκέντρωσαν ξανά από επτά ψήφους, αφήνοντας τη λίγκα χωρίς νέο πρόεδρο.
Η ένταση δεν περιορίζεται μόνο στο εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά επεκτείνεται και στις προτάσεις που διατυπώθηκαν πριν από την ψηφοφορία. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, πρότεινε τη «δυαρχία», με τον Γιάννη Αλαφούζο να αναλαμβάνει την προεδρία για τον πρώτο χρόνο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον δεύτερο.
Ο Μαρινάκης απέρριψε αυτή την πρόταση, χαρακτηρίζοντάς την «στημένη», και πρότεινε μια εναλλακτική λύση για την επίλυση του αδιεξόδου. Σύμφωνα με την πρότασή του, θα έπρεπε να αναλάβει την προεδρία ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, προτείνοντας την Αικατερίνη Κοξένογλου, την αντιπρόεδρο της λίγκας, η οποία έχει αποδείξει την αξία της στη διοίκηση.
Η κατάσταση παραμένει τεταμένη, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε πλήρες αδιέξοδο. Η τρίτη εκλογική διαδικασία αναμένεται να κρίνει όχι μόνο την επόμενη ημέρα της Super League, αλλά και την ικανότητα των δύο παρατάξεων να βρουν κοινούς τόπους συνεργασίας χωρίς εξωθεσμικές παρεμβάσεις.
«Προφανώς δε δέχομαι την στημένη πρόταση της ΕΠΟ», δήλωσε ο Μαρινάκης, προσθέτοντας ότι οι πολιτικές πιέσεις για την εκλογή του Αλαφούζου είναι προφανείς. Κατέληξε, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για μια κοινή υποψηφιότητα που θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα όλων των ομάδων.
![]()

