Δεν ακολούθησε ούτε σήμερα το πρόγραμμα της προπόνησης
Με απόντα τον Γιώργο Τζαβέλλα θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στρις 22/11. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ακολούθησε και σήμερα θεραπεία κάτι το οποίο σημαίνει ότι εδώ και δύο εβδομάδες δεν συμμετέχει στις προπονήσεις. Θυμίζουμε ότι το πρόβλημά του εντοπίζεται στον οπίσθιο μηριαίο.
Ο Αργύρης Γιαννίκης βέβαια είτε ήταν είτε δεν ήταν στην αποστολή ο Τζαβέλλας προορίζει για το κέντρο της άμυνας του Βράνιες και Μήτογλου. Κάτω απ’ τα δοκάρια φυσικά θα είναι ο Στάνκοβιτς. Στο δεξί άκρο της άμυνας είναι πιθανό να βρεθεί ο Μισελέν αντί του Ρότα και αριστερά ο Μοχαμαντί. Στο κέντρο λογικά θα τοποθετηθούν οι Σιμάνσκι και Σιμόες και γενικά στην αρχική εντεκάδα θα βρίσκονται και οι Μάνταλος, Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία.
Από εκεί και πέρα, πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ο Αραούχο θα είναι σε θέση να βγάλει όλο το ματς ή αν οι γιατροί θα αποφανθούν ότι είναι έτοιμος μόνο για ένα ημίχρονο.
- Μεγάλο «διπλό» του Παναθηναϊκού στην Ιταλία με 75-65 επί της Geas Μπάσκετ
- Ζελένσκι: Υπέρ μιας συνάντησης Κιέβου – Μόσχας – Ουάσινγκτον το συντομότερο δυνατό
- Κλείνουν ιστοτόπους κυβερνήσεων λόγω κενών ασφαλείας στην PHP
- Δύσκολη η αποστολή της Σπάρτα Πράγας απέναντι στον Ολυμπιακό, λέει ο Πρίσκε
- Με το απόλυτο Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη στο ντέρμπι της Waterpolo League
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

