Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν χρειάστηκε να αλλάξει κάτι στον πίνακα που βρίσκεται στα αποδυτήρια των Σπάτων, όπου αναγράφεται η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο τεχνικός της ΑΕΚ επέλεξε για το αυριανό (11/5, 19:30) ματς ακριβώς τους ίδιους 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στην αποστολή και για το πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Κι αυτό είναι απόλυτα λογικό αφού οι απουσίες ήταν γνωστές: οι Ντάρκο Γέβτιτς και Σέρχιο Αραούχο συνεχίζουν τη θεραπεία λόγω των τραυματισμών τους, ο Αντρέ Σιμόες κάνει αποφόρτιση, ενώ ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι οι Όγκνιεν Βράνιες και Κώστας Γαλανόπουλος.
Έτσι, την αποστολή για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής των play off της Super League συγκροτούν οι εξής: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.
Δείτε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας για τη ζωή του
- FIFA: Έρευνα κατά της Αργεντινής για τα επεισόδια στον τελικό του Μουντιάλ 2026
- Αναμένονται επιπτώσεις από Σαχαριανή σκόνη – Δυτική και νότια Ελλάδα στο επίκεντρο
- Συναγερμός για πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στον δήμο Δέλτα
- Εθνική κορασίδων: Στην Κροατία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης
- Ανακαλύψτε το μυστικό διαμέρισμα του Γκαουντί στην Casa Batlló που ανοίγει για πρώτη φορά στο κοινό
![]()
