Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της ΑΕΚ, μετά την απίστευτη ταλαιπωρία των τελευταίων δύο ημερών με τα χιόνια.
Από το πρωί έγιναν συντονισμένες προσπάθειες για να καθαριστούν οι δρόμοι και να διασφαλιστεί η πρόσβαση στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης, αλλά και για να φύγει εντελώς το χιόνι από το γήπεδο, στο οποίο γυμνάζονται οι παίκτες της πρώτης ομάδας.
Πράγματι έστω και την τελευταία στιγμή αυτό κατέστη εφικτό, ενώ οι ποδοσφαιριστές είχαν πάρει ειδικές οδηγίες για το δρομολόγιο που θα ακολουθούσαν, προκειμένου να φτάσουν στα Σπάτα.
Οι οδηγίες αφορούσαν κυρίως όλους όσοι διαμένουν στα βόρεια προάστια, αφού για τους υπόλοιπους υπήρχε ασφαλής διέλευση από τη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου.
Έτσι η προπόνηση διεξήχθη κανονικά, με απόντες βέβαια τους τρεις Ιρανούς. Οι Μοχαμαντί, Ανσαριφάρντ είχαν ήδη αναχωρήσει για την πατρίδα τους, προκειμένου να συμμετάσχουν στους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ ο Χατζισαφί ταξίδεψε σήμερα για την Τεχεράνη, καθώς βρέθηκε αρνητικός σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.
Επίσης απουσιάζουν και οι δύο ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν χθες θετικοί. Η Β΄ ομάδα της ΑΕΚ, καθώς και τα τμήματα των ακαδημιών θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο, Πέμπτη.
Δείτε επίσης: Α1 μπάσκετ γυναικών: Οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής
- Πούτιν: Δεν υπάρχει λόγος για συνάντηση με Ζελένσκι
- Ευκαιρία ευεξίας για τους υποψηφίους Πανελλαδικών στο ΟΑΚΑ: Δωρεάν είσοδος στο Be Well Festival 2026
- Εγκρίθηκε η πρόταση Φάμελλου από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
- Νέα στρατηγική Γαλλίας και Γερμανίας για την ενσωμάτωση των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ
- Νέα νομοθετική ρύθμιση για ενίσχυση παραγωγών ΑΠΕ με αναδρομική ισχύ από Ιούνιο 2026
![]()

