Χωρίς να εντυπωσιάσει και να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 της Λαμίας σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.
Ο Μιλόγεβιτς είχε την ευκαιρία να παρατάξει όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας σε άμυνα και μεσαία γραμμή, με τον ίδιο να είναι ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο.
Η ΑΕΚ απείλησε πρώτη στην αναμέτρηση με το σουτ του Γκαρσία στο δεύτερο λεπτό το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Σαράνοφ.
Την λύση για την ΑΕΚ έδωσε ο Σάκχοφ στο 68ο λεπτό μόλις τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στην αναμέτρηση, μετά από ωραία ασίστ του Ανσαριφάρντ.
Δείτε επίσης: Νίκησε η Σλόβαν ενόψει Ολυμπιακού
- Εξεταστική Επιτροπή για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Λευτέρης Αυγενάκης καταθέτει ως μάρτυρας και απορρίπτει κατηγορίες
- Ταυτοποιήθηκε ο γαμπρός του Καργάκη ως συμμετέχων στο μακελειό στα Βορίζια – Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- Η Γερμανία ως το κέντρο της πορνείας στην Ευρώπη: Η Πρόεδρος της Bundestag ζητά αυστηρότερους κανόνες
- Κ. Θ. Δημαράς: Το διαρκές δίλημμα της ανθρωπότητας
- Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ για την ανάπτυξη και την οικογένεια
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
