Με πολύ λίγα προβλήματα ταξιδεύει για την αναμέτρηση με τον Άρη η ΑΕΚ, καθώς Βράνιες και Σιμόες επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.
Ο Όγκνιεν Βράνιες και ο Αντρέ Σιμόες επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και έτσι έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη, για την αναμέτρηση της Τετάρτης (2/2, 19:30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.
Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πέτρος Μάνταλος σε εντατικούς ρυθμούς. Ο αρχηγός τρέχει για να προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή, η οποία θα ανακοινωθεί μετά την αυριανή προπόνηση.
Εκτός παραμένουν οι Ανσαριφάρντ, Μοχαμαντί που επιστρέφουν αύριο από το Ιράν, έχοντας βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας τους να εξασφαλίσει την πρόκριση στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.
Δείτε επίσης: Η Έβερτον άκουσε τους οπαδούς και πήρε τον… Λάμπαρντ
- Ο Τραμπ προειδοποιεί για ενδεχόμενους δασμούς στην Κίνα λόγω προμηθειών ρωσικού πετρελαίου
- Νότια Αφρική: Θάνατος εκατομμυριούχου κυνηγού από επίθεση βουβαλιού
- Ουκρανία: Πολύς δρόμος ακόμη για την ενδεχόμενη συνάντηση Τραμπ – Πούτιν, σύμφωνα με τον Ρούμπιο
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αναφέρεται σε πιθανή συνάντηση με Πούτιν και Ζελένσκι, εκφράζοντας απογοήτευση για το παρελθόν
- Γάζα: Καταστροφικές επιπτώσεις στη γεωργία – Μόνο το 1,5% της γης είναι καλλιεργήσιμο