Ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα για ένα μήνα επέβαλλε το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League σε πέντε αξιωματούχους της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης, Παναγιώτης Κονέ, ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης, καθώς και ο Χρήστος Παπαδημητρίου, τιμωρήθηκαν με ένα μήνα αποκλεισμό από τα γήπεδα.
Παράλληλα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε για τον ίδιο αγώνα με ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα μήνα και πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ πρόστιμο 7.500 ευρώ επιβλήθηκε και στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
Δείτε επίσης: Κενενίσα Μπεκέλε: Στόχος του το παγκόσμιο ρεκόρ στον Μαραθώνιο του Βερολίνου
- Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου στον Πλαταμώνα κατά τη διάρκεια καυγά
- Καύσωνας και αστική ανάπτυξη: Πώς η ελληνική κουλτούρα επηρεάζει τη θερμοκρασία στις πόλεις
- Συνελήφθη γιατρός που διέφευγε 20 χρόνια για βιασμό, εργαζόταν με ψεύτικη ταυτότητα
- Σημαντική αλλαγή: Ο Τζον Χίλι αναλαμβάνει το υπουργείο Οικονομικών στην κυβέρνηση Μπέρναμ
- Σοβαρό επεισόδιο στο Νεοχώρι: Ιερέας και κοινοτάρχης πιάστηκαν στα χέρια λόγω γάμου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
