Στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στο Αιγάλεω η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρέτησε σήμερα μια εμβληματική φυσιογνωμία του συλλόγου
Από διοικητικής πλευράς το στην τελετή βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου και ο επικεφαλής του τμήματος χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης.
Από το ποδοσφαιρικό τμήμα οι Δημητριάδης, Παπαδημητρίου, Κονέ, αλλά και ο προπονητής της ομάδας Αργύρης Γιαννίκης.
Συγκίνησαν με την παρουσία τους οι πρώην συμπαίκτες του, με τον Κώστα Νεστορίδη να είναι φανερά συγκινημένος. Με την παρουσία τους τίμησαν τον εκλιπόντα και μέλη παλιών διοικήσεων της ομάδας, όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής Μίμης Δεληγιάννης, και ο γιατρός του Στέλιου Σεραφείδη, Πάρης Κοσμίδης.



Δείτε επίσης: Και επίσημα αναβολή στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
- Θεσσαλονίκη και city break στο επίκεντρο της συνάντησης Καραμανλή με την ΕΞΘ
- Σοκ στην Τανάγρα: Έρευνες για την πτώση του Phantom στο Athens Flying Week 2026
- Σοκ για Ελ Κααμπί: κάταγμα κνήμης και άμεσο χειρουργείο μετά το Ολυμπιακός-Βόλος
- Ψηφιακό άλμα σε δικαιοσύνη και κράτος: Φλωρίδης, Σκέρτσος, Κεφαλογιάννη για τη μετάβαση στην Ελλάδα 2030
- 90η ΔΕΘ: Τρίτη ημέρα στο OT FORUM με το βλέμμα στα μέτρα και την αποτίμηση
![]()
