Ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο
Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ έκανε γνωστό ότι βρέθηκε ακόμη ένας αθλητής θετικός στον κορονοϊό. Ως εκ τούτου τα συνολικά κρούσματα στους «κιτρινόμαυρους» έφτασαν τα τρία με την ομάδα να τονίζει πως ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η AEK BC ανακοινώνει, ότι ακόμη ένας αθλητής της, διεγνώσθη θετικός στη νόσο COVID-19. Πρόκειται για το τρίτο κρούσμα στην πολύπαθη «Βασίλισσα» εντός των τελευταίων ωρών.
Ο οργανισμός βρίσκεται σταθερά σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο των θεσμικών φορέων. Η oικογένεια της ΑΕΚ BC εύχεται περαστικά στους παλαιότερους και νεότερους ασθενούντες».
- Οριακή μάχη στη Βραζιλία: Ο Φλάβιο Μπολσονάρου προηγείται έναντι του Λούλα
- Βουλή: Άκης Σκέρτσος για την προστασία των παιδιών μας – «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθυστερήσουμε άλλο»
- Εμβόλιο κατά του καρκίνου: Moderna και Merck ανακοινώνουν αποτελέσματα και οι μετοχές πέφτουν
- Ασφάλεια για Ρωσία και Ουκρανία: Ο Πούτιν θέτει το πλαίσιο για τις μελλοντικές διαπραγματεύσεις και την Ευρώπη
- Βουλή: Ψηφίστηκε το ν/σ για την πρόσβαση στο διαδίκτυο – Παπαστεργίου: Φέρνει στην κοινωνία κάτι που περιμένει
![]()
