Αλκαράθ: Αποσύρεται από το Wimbledon λόγω τραυματισμού

Αλκαράθ: Αποσύρεται από το Wimbledon λόγω τραυματισμού

Ο Κάρλος Αλκαράθ ανακοίνωσε σήμερα (19/5) ότι δεν θα συμμετάσχει στο Wimbledon, καθώς αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον δεξιό καρπό, ο οποίος τον είχε κρατήσει εκτός και από το Roland Garros. Ο 23χρονος Ισπανός, Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος επτά τίτλων Grand Slam, δεν έχει αγωνιστεί από την απόσυρσή του από το Open της Βαρκελώνης τον περασμένο μήνα.

ΕΕ Αντιπροσωπεία στην ΕλλάδαΗ Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το video

Ο Αλκαράθ δήλωσε: «Η ανάρρωσή μου πηγαίνει καλά και αισθάνομαι πολύ καλύτερα, αλλά δυστυχώς δεν είμαι ακόμα έτοιμος να παίξω, και γι’ αυτό πρέπει να αποσυρθώ από τα τουρνουά στο Queen’s και το Wimbledon». Ο πρωταθλητής του Wimbledon το 2023 και το 2024 στο X, αναγκάζεται να παρακολουθήσει τους αγώνες από την άκρη του γηπέδου.

Φέτος, ο Κάρλος Αλκαράθ έγινε ο νεότερος άνδρας που ολοκλήρωσε το Career Grand Slam, κατακτώντας και τους τέσσερις μεγάλους τίτλους, όταν κέρδισε το Αυστραλιανό Όπεν. Η επιτυχία του αυτή τον καθιστά έναν από τους πιο υποσχόμενους τενίστες της γενιάς του, παρά τις πρόσφατες προκλήσεις που αντιμετωπίζει λόγω του τραυματισμού του.

Loading

Play