Λόγω της κακοκαιρίας
Το κλειστό γυμναστήριο Μετς καθίσταται ακατάλληλο προς χρήση λόγω των ακραίων συνθηκών κακοκαιρίας που επικρατούν στην Αττική, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Μετά από συμφωνία του Παγκρατίου και του Τρίτωνα, αποφασίστηκε η αλλαγή έδρας στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για την Α2 μπάσκετ των ανδρών.
Ειδικότερα:
- ο αγώνας ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 16/10/2021, θα διεξαχθεί ώρα 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) με γηπεδούχο τον ΑΟ Αμύντα και φιλοξενούμενο τον ΑΟ Παγκρατίου.
- ο αγώνας ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ για την 17η Αγωνιστική τους Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, της 05/02/2021 και ώρα 17.00, αντί του κλειστού γυμναστηρίου Υμηττού, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Μετς, με γηπεδούχο τον ΑΟ Παγκρατίου και φιλοξενούμενο τον ΑΟ Αμύντα.
Δείτε επίσης: Πάει… συντηρητικά ο Μακέντα
- Η Σακίρα αποκαλύπτει τον «συνεχή φόβο» της ως μετανάστρια στις ΗΠΑ
- Δράμα: Εργαστήριο μαρμαρογλυπτικής και πολιτιστικής έκφρασης
- Σημαντικά έργα υποδομής στον Ασπρόπυργο ενισχύουν τη Δυτική Αττική
- Εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας Διαλόγου μεταξύ Πολιτισμών με Πολιτιστικό Φόρουμ στην Αθήνα
- Φροντίζουμε τη φύση για ένα καλύτερο μέλλον
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ