Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League (Δευτέρα 13/9, 19:30).
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, στην οποία το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης, ο προπονητής Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ντένις, Κουέστα, Γκάμα, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Χαϊροβιτς, Ματίγια, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Μάνος.
Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ματέο Γκαρσία που ταλαιπωρείται από τραυματισμό αλλά και ο νεοαποκτηθείς Ιρακινός Μοχανάντ Άλι, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει μόλις δυο προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.
- Αποκλειστικά στο Λονδίνο: Το άγαλμα της Μπρίτζετ Τζόουνς αποκαλύπτεται στην πλατεία Λέστερ
- Σεισμός 4,6 Ρίχτερ κοντά στη Σκύρο: Χωρίς αναφορές ζημιών και καμία ανησυχία
- Ο Πολ Μακάρτνεϊ αποκαλύπτει ένα ‘σιωπηλό’ κομμάτι για τα δικαιώματα στην Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ath.ena go: Η ψηφιακή εποχή των ΜΜΜ στην Αθήνα με την κάρτα μετακινήσεων στο κινητό σας
- Η Χαμάς απορρίπτει την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη Λωρίδα της Γάζας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
