Η Αναστασία Κοστρομιτίνα, μια νεαρή Ρωσίδα που εργάζεται ως μοντέλο και μοιάζει εκπληκτικά με τον Ερλινγκ Χάαλαντ, μοιράζεται την εμπειρία της μετά την πρόσφατη viral επιτυχία της στο Instagram.
«Στην αρχή, δεν μπορούσα να καταλάβω πώς θα μπορούσα να μοιάζω με άντρα, ειδικά με έναν ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, πλέον το διασκεδάζω και είμαι απόλυτα εντάξει με αυτό», δήλωσε η Κοστρομιτίνα από τη Μόσχα.
Με τα χαρακτηριστικά της, όπως το ψηλό μέτωπο, η φαρδιά μύτη και τα βαθιά μπλε μάτια, η ομοιότητά της με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι είναι προφανής. Οι φίλοι και η οικογένειά της διασκέδαζαν με αυτή την ομοιότητα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά η 24χρονη αποφάσισε να την αναγνωρίσει δημόσια μετά την επιτυχία του Χάαλαντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram την 5η Ιουλίου, όπου αναπαράγει εκφράσεις του Χάαλαντ, έχει συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατομμύρια likes. «Είναι ένα όνειρο για μένα», είπε, προσθέτοντας ότι ελπίζει ο Χάαλαντ να δει το βίντεο και να γελάσει.
Ως φανατική οπαδός της Νορβηγίας, η Κοστρομιτίνα εξέφρασε την απογοήτευσή της για την ήττα της ομάδας στον προημιτελικό από την Αγγλία, ελπίζοντας παράλληλα σε μια επιτυχημένη συνέχεια της καριέρας του Χάαλαντ.
![]()

