Αναταράξεις στην παραμονή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Αναταράξεις στην παραμονή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Μόνο «κλειδωμένη» δεν μπορεί να θεωρείται, πλέον, η παραμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν. Κάτι που μετά την τελευταία συνάντηση ανάμεσα στον Ρουμάνο τεχνικό και στον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη, έμοιαζε… τελειωμένο!

Τα δεδομένα άλλαξαν μετά τη νέα σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες μετά, στη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο ανδρών σε θέματα που άπτονται του σχεδιασμού και της γενικότερης φιλοσοφίας. Επίσημα ή, ανεπίσημα, στην παρούσα χρονική περίοδο δεν τίθεται θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ, αν και μετά τις τελευταίες διαρροές η ανησυχία στις τάξεις του κόσμου του «δικεφάλου» είναι δεδομένη.

Ο Λουτσέσκου έχει προγραμματίσει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στο τέλος του μήνα. Εξυπακούεται πώς τα 24ωρα που θ’ ακολουθήσουν θα είναι πολύ κρίσιμα, με το σίγουρο. Αυτό που δεν χωρά καμία αμφιβολία, είναι πώς σε κάθε περίπτωση το όλο θέμα πρέπει να ξεκαθαρίσει μια και καλή όσο γίνεται το συντομότερο, προκειμένου να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, με γνώμονα τη δημιουργία μίας πιο ανταγωνιστικής ομάδας σε σχέση με αυτή της απελθούσης περιόδου!

Loading

Play